Aanmelding en informatie

This post is also available in: Engels

nyenrode

Aanmelding en toelatingsgesprek

U wordt van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Natasja Derwort, als u interesse heeft in de opleiding. Dat kan via de mail psi@nyenrode.nl of telefonisch +31 346 291 468.
De intakeprocedure wordt uitgevoerd door de Academic Directors. Eerst zal er gekeken worden naar uw CV en daarna volgt een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt getoetst of de deelnemer over voldoende niveau, de juiste werkervaring en motivatie beschikt om de opleiding met goed gevolg af te ronden. In principe wordt hierbij uitgegaan van een academisch denk- en werkniveau. Het uitgangspunt is een academische vooropleiding met minimaal vijf jaar werkervaring als interventie manager. Naast kwalificaties is er in het gesprek ook aandacht voor motivatie en ambities.
Naast individuele kwaliteiten wordt ook gelet op de samenstelling van de groep deelnemers. Een meer heterogene groep levert een meerwaarde op voor de deelnemers; er wordt dan immers een grotere hoeveelheid en meer uiteenlopende kennis uitgewisseld.

Locatie en accommodatie

De colleges vinden plaats op het landgoed van Nyenrode Business Universiteit te Breukelen.
Deelnemers kunnen overnachten in het eenvoudige doch comfortabele hotel van Nyenrode en gebruik maken van de restaurantfaciliteiten, zodat zij zowel hun tijd efficiƫnt kunnen besteden als het netwerk kunnen versterken.